Partner of ProMinent
21-04-2022

Vorige week mochten we na een lange tijd al onze klanten weer uitnodigen voor een bezoek aan ons pand in Scherpenzeel. Circa 230 geïnteresseerden konden op deze manier zien waar hun installaties vandaan komen en wat wij allemaal nog meer te bieden hebben.

02-08-2021

Goed nieuws, VDH watertechnology Canada is verhuisd naar een nieuw pand! U kunt ons vanaf nu vinden op het volgende adres:

6429 Unsworth road | Chilliwack, BC, V2R 4P4

 

24-07-2020

VDH watertechnology neemt maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus zo veel mogelijk te beperken. Daarbij worden de ontwikkelingen rond het Coronavirus nauwlettend in de gaten gehouden en landelijke RIVM en GGD richtlijnen nadrukkelijk opgevolgd. 
De gezondheid van onze medewerkers en u als klant staan vanzelfsprekend hierbij op de eerste plaats. Voortzetting van activiteiten, voor zover dit mogelijk is,  is juist in een tijd  als deze van cruciaal belang en daar willen wij u graag zo goed mogelijk mee van dienst zijn.

24-03-2020

Effectieve desinfectie van oppervlaktes speelt een cruciale rol in beheersing van het corona virus. Met onze Chlorinsitu® electrolyse systemen kan ter plekke een bewezen efficiënt desinfectant gemaakt worden. Momenteel maakt het civiele beschermingsconsortium in Italië hier al gebruik van.