Partner of ProMinent

VDH watertechnology is uw toegewijde partner als het gaat om desinfectie in uw proces. Als innovatief bedrijf zijn we altijd op zoek naar de beste oplossingen voor uw specifieke desinfectie toepassingen. Daarom zijn we niet alleen uitgerust met een moderne productie faciliteit maar ook met een R & D afdeling en design mogelijkheden. Alles in onze eigen handen.

FULL SERVICE

We bieden een uitgebreid pakket service oplossingen. Vertel ons uw wensen en eisen dan ontwikkelen van scratch voor u de beste oplossing. Onze kennis en mogelijkheden kent geen beperkingen. Wij zorgen voor de implementatie, het installeren en de inbedrijfstelling en, eenmaal in gebruik, onderhouds- en serviceactiviteiten. Onze beloning bestaat uit tevreden klanten. In de loop der jaren hebben we een groot aantal tevreden klanten bediend die u meer kunnen vertellen over onze visie en prestaties. Neemt u daarom gerust contact met ons op, dat is zeker uw moeite waard!

INSTRUCTIEVIDEO'S

Kleine ingrepen die u zelf kunt verrichten aan uw installatie hebben we vastgelegd in korte instructievideo's. Deze kunt u vinden op ons YouTube kanaal. We werken constant aan het aanvullen van onze instructies.