Partner of ProMinent

Met de LILIAN meet uw makkelijk alle belangrijke parameters in uw zwembadwater. Door één druk op de knop wordt de meting gestart. Daarnaast is er een app die je bij de hand neemt, je door het meetproces begeleidt en vervolgens alles automatisch en digitaal documenteert. Zonder franje of ingewikkelde processen, snel en met de hoogste precisie - met de zekerheid dat alles juist is uitgevoerd.

Met het LILIAN wateranalysesysteem behoren tijdrovende analyseprocedures tot het verleden: geen vervelende voorbereiding van monsters en nabewerking meer, geen menging van gevaarlijke chemicaliën meer, geen fouten meer in handmatige documentatie. De benodigde tijd voor uw werkprocessen wordt met 90% verminderd. Dit geeft u en uw medewerkers meer tijd om zich te concentreren op wat echt belangrijk is.

 

Meet parameters

  • pH
  • Vrij chloor
  • Gebonden chloor
  • Totaal chloor
  • Totale alkaliteit / ICA (Ion Chromatografie Alkaliniteit)
  • Actieve zuurstof
  • Bromine
  • Zuurcapaciteit
  • Chloordioxide

Meer parameters nodig? We bespreken graag met u de mogelijkheden.

 

LILIAN LABS

VDH watertechnology B.V. is officiële partner van  LILILAN LABS in Nederland en België.

Lilian Labs GmbH werd opgericht in 2016 door de natuurkundigen Dr. Sebastian Döring, Dr.-Ing. Alexander Rohr en Dr.-Ing. Torsten Rabe, die al onderzoek hadden gedaan op het gebied van sensortechnologie en analytics aan de TU Braunschweig, de Universiteit van Göttingen en het Fraunhofer Institute Potsdam. Dit onderzoek vormt de solide basis voor de ontwikkeling van steeds betere oplossingen en nieuwe technologieën voor geavanceerde wateranalyse.

Het is voor ons belangrijk om de mogelijkheden van digitalisering in onze ontwikkelingen op te nemen. Met onze producten creëren we een betrouwbare, efficiënte en duurzame oplossing voor onze klanten.

Met het LILIAN-systeem hebben we een wateranalysesysteem gelanceerd dat tijdsefficiëntie, gebruiksgemak, milieubescherming en nauwkeurigheid combineert. Zo hebben we de efficiënte oplossing gecreëerd voor de meting van uw specifieke waterkwaliteit.

 

 

Zo werkt het

Lilian® wateranalyse

Lilian® wateranalyse

- Nauwkeurige meetresultaten

- Meetresultaten in 60 seconden

- Geen contact met chemicaliën 

- Zeer gebruiksvriendelijk. Al uw resultaten in de gratis app. 

- Koppel de meetresulaten aan uw eigen systeem door API koppeling.